hvis jeg var blevet inviteret…

Hvis jeg var blevet inviteret til åbningen af moskeen i Kbh, så havde jeg sagt ja-tak og mødt frem, hvis jeg havde haft mulighed for det.

Tænk på Jesus. Han lod sig invitere og sad til bords med alle: toldere, syndere, farisæere. Han holdt sig ikke for god til at tage imod invitationer, ligesom han heller ikke sorterede i sine egne indbydelser.

Og hvem ved, hvad der kunne være sket i dagens og samtalens løb. Der kunne måske opstå en mulighed for at fortælle om Jesus. ”Glem ikke gæstfriheden” – står der i Hebræerbrevet kap 13: ”for ved at være gæstfrie har nogle uden selv at vide det haft engle som gæster.”

Standard

One thought on “hvis jeg var blevet inviteret…

  1. Kære Skovsgaard. Godt menneskeligt og kristeligt tænkt – og skrevet – kunne ønske at alle biskobber tænkte – og skrev – som dig. En klar evangelisk tone og holdning til tidens etiske og kirkelige/kristelige spørgsmål, også selv om du ofte synes at måtte står ret ene i det forum du er en del af. Fortsæt med det…………. du har min – og mange andres – sympati og også forbøn i dine ærinder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s